Oferte

• Cadrele medicale beneficiaza de o reducere de 30% fata de tarifele mentionate
• In caza Contractului C.A.S nr.3078/30.06.2014 copii in varsta de pana la 18 ani si pensionarii beneficiaza de reducere 100%

 

Pentru colaborari la distanta, atat in tara cat si in strainatate, pentru un bun start in colaborare este necesara o radiografie panoramica (care sa cuprinda intreaga dentitie): ORTOPANTOMOGRAFIE. Aceasta poate fi scanata, fotografiata, trimisa prin email, curier etc., astfel incat specialistii nostri sa o poata vizualiza. In baza acestei radiografii obtinem date generale minimale pentru sanatatea orala a pacientului putand astfel elabora un plan de tratament, un deviz estimativ al costurilor si o durata aproximativa a tratamentului. Ca si in cazul pacientilor care se prezinta la cabinet, consultatiile sunt gratuite. De aceeasi gratuitate beneficiaza si pacientii care trimit radiografiile prin email, iar raspunsul la solicitari il vor primi in maxim doua zile.

De asemenea, clinica noastra detine un contract de buna colaborare cu agentia de turism TOTEM, in virtutea caruia se pot oferi variante cu preturi preferentiale pentru servicii de turism (excursii, cazare, bilete de calatorie).